Αρχική | Μην αγοράζετε τέντες από αυτούς που πουλάνε τέντες !!!

Μην αγοράζετε τέντες από αυτούς που πουλάνε τέντες !!!

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Εφαρμόζουμε άριστα το σύστημα σκίασης που θέλετε να τοποθετήσετε σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Για σκεφθείτε. Μπορείτε να αγοράσετε ακριβώς το ίδιο σύστημα σκίασης, στις ίδιες ακριβώς διαστάσεις από 5 διαφορετικά καταστήματα. Δεν θα προτιμήσετε αυτούς που εγγυημένα θα τοποθετήσουν το σύστημα σκίασης τέλεια, με απόλυτη σταθερότητα ?!Αυτός είναι ο λόγος να προτιμήσετε την TENTAGON.

Εάν νομίζετε ότι είναι υπερβολικό, ξανασκεφτείτε το. Έστω ότι η βεράντα σας έχει πλάτος 6 μέτρα και βάθος 3. Το καλά τεντωμένο ύφασμα του συστήματος σκίασης έχει συνολική επιφάνεια 18 τετραγωνικά. Εάν ήταν πανί σε ιστιοφόρο σκάφος θα το έκανε να πετά πάνω στα κύματα. Υπολογίστε πόση δύναμη ασκεί στα στηρίγματα του συστήματος όταν φυσά δυνατά ο αέρας. Ο ίδιος αέρας που κάνει αδύνατον να κρατάτε ανοικτή την ομπρέλα σας, αυτή που έχει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο επιφάνεια. Ο ίδιος αέρας που παίρνει την ομπρέλα από την παραλία και την κάνει αλεξίπτωτο.

Τόση σημασία έχει η εφαρμογή του συστήματος σκίασης.

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Μελετάμε το χώρο σας, ρωτάμε για τις συνήθειες σας και προτείνουμε την αγορά συστημάτων σκίασης που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. Κι είμαστε πάντα πολύ πρόθυμοι να σας εξηγήσουμε γιατί αξίζει να πληρώσετε περισσότερο για ένα σύστημα σκίασης που έχει την ποιότητα, την αντοχή και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Ή, γιατί δεν αξίζει να πληρώσετε περισσότερο για ένα σύστημα σκίασης που δεν χρειάζεστε.

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Έχουμε πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές που τους ξέρουμε καλά και δεν έχουμε την υποχρέωση να προωθούμε τις πωλήσεις του ενός ή του άλλου εργοστασίου. Η μόνη μας υποχρέωση είναι απέναντί σας, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε με ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει ούτε στο κατάστημά μας ούτε στο μυαλό μας η φρικτή άποψη ότι «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Εκτιμούμε ότι μας βάζετε στο σπίτι σας, μας αφήνετε να επέμβουμε στο χώρο που ζείτε και μας εμπιστεύεστε για να κάνετε το μπαλκόνι, τη βεράντα, το κήπο σας πιο χρηστικό και λειτουργικό.

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Εφαρμόζουμε άριστα κάθε σύστημα σκίασης. Αυτός είναι ο λόγος που απολαμβάνουμε τη συνεργασία και την εκτίμηση από κορυφαίες στον κόσμο εταιρείες που κυριαρχούν στο χώρο της σκίασης. Είμαστε επιλεγμένοι συνεργάτες της #1 στον κόσμο markilux, SOMFY EXPERTS  και ισότιμοι συνομιλητές με οποιονδήποτε οίκο του κόσμου.

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Μας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το σύστημα σκίασης που χρειάζεστε και να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη ζωή σας στο σπίτι και το εξοχικό σας. Αυτός είναι ο λόγος που το εταιρικό σύνθημά μας δεν «φωνάζει» πόσο καλοί είμαστε αλλά αναφέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας. Θα είναι «Πολύ ωραίο το σπίτι σας».

Στην TENTAGON δεν πουλάμε τέντες και συστήματα σκίασης. Διαθέτουμε προς πώληση συστήματα σκίασης, παρέχουμε συμβουλευτική για την ορθή απόφαση αγοράς και προσθέτουμε στην επιλογή σας την απολύτως απαραίτητη υπεραξία της άριστης εφαρμογής.

Πόση τεχνολογία χωράει σε μία τέντα ?!

Περισσότερα Άρθρα