Κάθε κατασκευή της TENTAGON γίνεται με μεγάλη προσοχή από εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγγυάται την τέλεια εφαρμογή και την άριστη λειτουργία.


Τέντες

με Αντηρίδα - Κάθετες ριντό - Καποτίνες - Βραχίονες.

Η TENTAGON μελετά το χώρο και τις ανάγκες σας και προτείνει τις τέντες που ταιριάζουν στο χώρο και τις ανάγκες σας. Είναι οι ειδικοί στη σκίαση που θέλουν να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι πελάτες και να απόλαμβάνετε τις τέντες σας..

Διαβάστε περισσότερα...


Αυτοματισμοί

Μιλώντας για αυτοματισμούς, εννοούμε ενσύρματο ή ασύρματο τηλεχειρισμό, λειτουργίες με φωτοκύτταρα ή χρονοδιακόπτες. Μιλάμε για ευκολία κι άνεση.

Η TENTAGON είναι ένας SOMFY EXPERT, ένας επίσημα πιστοποιημένος κι αναγνωρισμένος συνεργάτης της γνωστής εταιρίας SOMFY που ειδικεύεται στους αυτοματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα...


Πέργκολες

Μια πέργκολα αυτόνομη ή συνδεδεμένη με το κεντρικό κτίσμα είναι μια έξυπνη, πρακτική κι αισθητικά άρτια λύση. Κάνει τη ζωή ακόμα πιο άνετη, το χώρο ακόμα πιο σκιερό, δροσερό, λειτουργικό.

Ξύλο ή αλουμίνιο για το σκελετό, περίτεχνα αλλά στιβαρά δεσίματα, ύφασμα ή πολυκαρβονικό υλικό, συνδυάζονται για να δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα..

Διαβάστε περισσότερα...


Εσωτερική Σκίαση Roller

Για να κρατώ τον ενοχλητικό ήλιο έξω, για να έχω όσο φυσικό φως θέλω, για να κλιματίζω πιο αποτελεσματικά και πιο οικονομικά το χώρο μου, για να προστατεύω την ιδιωτική μου ζωή από τα αδιάκριτα μάτια…Θέλω roller, θέλω εσωτερική σκίαση.

Σε κάποιες περιπτώσεις, το σύστημα εσωτερικής σκίασης επιβάλλεται. Ένας φεγγίτης ή ένα παράθυρο που βγαίνει σε εξωτερικό τοίχο, ένα μεγάλο άνοιγμα στην εσωτερική σκάλα, ένα κλειστό μπαλκόνι στο μπάνιο με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, είναι περιπτώσεις που η εσωτερική σκίαση είναι μοναδική λύση για λόγους πρακτικούς, αισθητικούς κι οικονομικούς.

Διαβάστε περισσότερα...


Τεντόπανα

Αλλάζοντας απλά ένα τεντόπανο, αλλάζετε όλη την εμφάνιση του σπιτιού σας! Ακριβώς όπως αλλάζοντας ένα μπλουζάκι, δείχνετε αμέσως… αλλιώς.

Βέβαια, το τεντόπανο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο μιας τέντας. Αυτό είναι που δημιουργεί σκιά, που κρατά τη βροχή, που φέρει χρώματα και μοτίβα. Κι όλα τα άλλα στοιχεία – βραχίονες, αντηρίδες, αντίβαρα, μηχανισμοί αναδίπκωσης και τυλίγματος, αυτοματισμοί – όλα συνεργάζονται για να υποστηρίξουν το τεντόπανο ώστε να κάνει τη δουλειά του.

Διαβάστε περισότερα...


Δάπεδα, φράκτες, καφασωτά

Ο κήπος σας, οι βεράντες σας αλλά και τα μπαλκόνια σας, ο χώρος δίπλα στην πισίνα μπορεί να αλλάξουν τελείως αίσθηση, με δάπεδο, καφασωτά, μικρούς φράκτες. Έχετε μία πρόσβαση σε όλες τις επιλογές.

Η συνεργασία με την ΤENTAGON εξασφαλίζει απεριόριστες επιλογές σε σχεδιασμό, υλικά, αισθητικές πρωτοτυπίες. Και το κυριότερο, σας δίνει τη βεβαιότητα ότι η ποιότητα των υλικών είναι άψογη, η εφαρμογή έχει γίνει τέλεια, η αντοχή της κατασκευής είναι εκπληκτική κι ακόμα ότι η συντήρηση είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα...


Λύσεις για Επιχειρήσεις

Θέλετε να είναι και να δείχνει η επιχείρησή σας ξεχωριστή ;! Είναι απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση για να αναπτυχθείτε και να επιτύχετε.

Η συνεργασία σας με την TENTAGON αφορά σε μια σοβαρή επένδυση. Είναι σοβαρό το ποσόν που χρειάζεται για ένα σύστημα σκίασης, μία πέργκολα, ένα υπαίθριο γκαράζ. Αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι η επιλογή σας επηρεάζει άμεσα και σημαντικά την εικόνα της επιχείρησής σας.

Διαβάστε περισσότερα...


Γκαράζ

Κάθε σπίτι χρειάζεται ένα στέγαστρο γκαράζ, ή ένα ασφαλές, κλειστό γκαράζ.

Κι εσείς χρειάζεστε πληροφορίες, συμβουλές, ιδέες, καθοδήγηση και μια οικονομική προσφορά συγκεκριμένη και δεσμευτική για να μπορείτε να αποφασίσετε. Το καλό με το γκαράζ είναι πως το χρειάζεστε κάθε εποχή του χρόνου, άρα μπορτείτε αμέσως τώρα να μάθετε για το γκαράζ που η TENTAGON έχει στα σχέδιά της για το σπίτι σας.

Διαβάστε περισσότερα...


Σκέπαστρα & Πολυκαρβονικά

Γίνεστε μούσκεμα από τη βροχή μέχρι να ξεκλειδώσετε την κύρια είσοδο του σπιτιού σας ;! Είναι απαραίτητο να βάλετε ένα όμορφο κι απόλυτα χρήσιμο στέγαστρο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η είσοδος ενός κτιρίου, ένα μικρό μπαλκόνι, ένα παράθυρο που βγαίνει σε εξωτερικό τοίχο, ένας ακάλυπτος χώρος που πλημμυρίζει, είναι περιπτώσεις που επιβάλλουν την τοποθέτηση ενός σκέπαστρου. Αυτή η ανάγκη, γίνεται ευκαιρία να προσθέσετε στο σπίτι σας λειτουργικότητα κι αισθητική.

Διαβάστε περισσότερα...


Λύσεις για τον Κήπο

Έχετε κάνει τόσο κόπο κι έξοδα για να δημιουργήσετε έναν εξωτερικό χώρο που είναι ο προσωπικός σας παράδεισος ;!

Πού θα βάλετε την πολυθρόνα σας, πού θα σερβίρετε με περηφάνεια καφέ στους καλεσμένους σας ;! Χρειάζεστε ένα αίθριο μέσα στο γκαζόν, έναν απίθανο χώρο δίπλα στην πισίνα, μια βεράντα από όπου απολαμβάνετε τη θέα του κήπου και των παρτεριών σας, ένα χώρο που γίνεται το living room για όλο το καλοκαίρι…

Διαβάστε περισσότερα...