Αρχική | Εχθές ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά

Εχθές ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά

Τώρα, που φοράτε το μπουφάν σας για να βγείτε στο μπαλκόνι σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να «φορέσετε» το μαγιώ σας και να σκεφτείτε πώς θα απολαμβάνετε τη ζωή σας έξω-από-το-σπίτι τις ατέλειωτες καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλέξετε και να αποκτήσετε ένα σύστημα σκίασης για τη βεράντα, τα μπαλκόνι, τον κήπο, το εξοχικό σας.

Για 5 λόγους.

  1. Όλα τα καινούρια μοντέλα συστημάτων σκίασης είναι ήδη διαθέσιμα
  2. Η TENTAGON είναι σε πλήρη λειτουργία, με τα μόνιμα συνεργεία της έτοιμα για δράση
  3. Η απόφαση για να αποκτήσετε ένα σύστημα σκίασης θέλει το χρόνο της
  4. Όσο νωρίτερα το αποκτήσετε τόσο νωρίτερα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε το σπίτι σας
  5. Η TENTAGON έχει χρήσιμες κι έξυπνες λύσεις για άλλους χώρους του σπιτιού, δάπεδα, φράκτες, στέγαστρα γκαράζ, αυτοματισμούς.

Σκεφτείτε πώς θέλετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο σπίτι, μετρήστε έστω και πρόχειρα τις διαστάσεις του μπαλκονιού σας  κι ελάτε στην TENTAGON για να δείτε μοντέλα, υφάσματα, καινοτομίες και προηγούμενες δουλειές μας. Είμαστε έτοιμοι να σας ενημερώσουμε για τα πάντα αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την ιδανική λύση, γιατί κάθε τοποθέτηση είναι μία διαφορετική ιστορία που γράφεται επί τόπου. Πρέπει να δούμε το χώρο.

  • Ποιος είναι ο προσανατολισμός του.
  • Πόσο εκτεθειμένο είναι στον αέρα και ποια ρεύματα αέρα δημιουργούν οι γύρω οικοδομές.
  • Πού είναι τοποθετημένη η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού.
  • Πού είναι οι υδρορροές.
  • Πού περνάνε γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Αν έχει μπαλκόνι πάνω ορόφου, κάποιο «φρύδι» ή γείσο.

Αμέσως μετά, μπορούμε να σας κάνουμε προτάσεις και να σας δώσουμε συμβουλές, με μεγάλη σιγουριά. Έχουμε συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, τη #1 στη σκίαση markilux, την πρωτοπόρο στους αυτοματισμούς SOMFY,  την πασίγνωστη TENCATE κι όλες τις αξιόλογες εταιρείες που έχουν προϊόντα σκίασης για κατοικίες κι επαγγελματικές χρήσεις.

Είμαστε ειδικοί στη σκίαση κι αυτό το γεγονός εξασφαλίζει τρία μεγάλα πλεονεκτήματα για εσάς.

  1. Οι ειδικοί στη σκίαση που αγαπούν τη δουλειά τους, αγαπούν τους απαιτητικούς πελάτες. Θέλουν να έχουν πολύ ευχαριστημένους πελάτες γιατί η γνώμη τους είναι πάντα η καλύτερη διαφήμιση.
  2. Δεν ενδιαφέρονται να σας προτείνουν σύστημα ανάλογα με την τιμή του, αλλά ενδιαφέρονται να σας προτείνουν σύστημα σκίασης που να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, όντας μια αποδοτική επένδυση.
  3. Όσο πιο δύσκολη είναι η εγκατάσταση, τόσο το καλύτερο. Γιατί οι ειδικοί στη σκίαση δεν είναι απλά ικανοί πωλητές, είναι ικανοί τεχνίτες.

Ελάτε λοιπόν σήμερα στην TENTAGON για να γίνει «Πολύ ωραίο το σπίτι σας». Κι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί τόσο το καλύτερο. Σε αυτό τον ευλογημένο τόπο που ζούμε, πολλές ημέρες του χειμώνα είναι λαμπρές, ηλιόλουστες και με θερμοκρασία που επιτρέπει να πιεις τον καφέ σου στη βεράντα ή το μπαλκόνι σου.

Περισσότερα Άρθρα