Αρχική | Πολύ ωραίο το σπίτι σας !

Πολύ ωραίο το σπίτι σας !

Λέμε «ωραίο φαγητό» κι εννοούμε νόστιμο, λέμε «ωραίο γκολ» κι εννοούμε εντυπωσιακό, λέμε «ωραίος τύπος» κι εννοούμε έξυπνος, ευγενικός, διασκεδαστικός.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει κι όταν λέμε πως με ένα σύστημα σκίασης από την TENTAGON θα είναι «Πολύ ωραίο το σπίτι σας». Εννοούμε πως θα είναι πιο όμορφο όταν το κοιτάς απέξω, έχει περισσότερα τετραγωνικά, καλύτερη διαρρύθμιση, έχει όμορφο κήπο, ωραία θέα από την μπαλκονόπορτα, έχει καπνιστήριο / playroom / living room / coffee room – όλα στο μπαλκόνι !!!

Αλλά είναι «Πολύ ωραίο το σπίτι σας» γιατί εκεί θα ζείτε περισσότερες ωραίες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Δεν είναι υπερβολή, με το σωστό σύστημα σκίασης αλλάζει το σπίτι σας, αλλάζει η ζωή σας.

Απολαύστε τις μυρωδιές της Άνοιξης. Προστατευμένα από τον ήλιο και τη βροχή, τα φυτά που προτιμάτε θα ευδοκιμήσουν στο μπαλκόνι σας. Όμορφα λουλούδια, αρωματικά φυτά, ακόμα και βασιλικός, μέντα,  αγιόκλημα θα σας δώσουν όμορφες μυρωδιές και θα σας συνδέσουν με την  κάθε εποχή.

Αποκτήστε σκύλο. Έξω στο μπαλκόνι, ο σκύλος έχει τα μπολάκια του, τη σκιά του, τον αέρα του, το απάγκιο του. Κι εσείς έχετε σκύλο χωρίς να έχετε τρίχες, φαγωμένα έπιπλα, ανακατωσούρα μέσα στο σπίτι.

Βγάλτε τα παιδιά να παίξουν έξω. Χωρίς τάμπλετ, κινητό, βιντεοπαιχνίδια, τα πιτσιρίκια κάτι θα βρουν να κάνουν έξω, χωρίς να χρειαστεί να πάτε πουθενά.

Κόψτε το κάπνισμα. Μέσα στο σπίτι, μπορείτε να απαγορεύσετε το κάπνισμα. Τασάκι κι αναπτήρας έξω στο μπαλκόνι και ποτέ ξανά δεν θα μυρίζουν τσιγαρίλα οι κουρτίνες και τα έπιπλά σας

Καμιά γκρίνια όταν έχει μπάσκετ. Talent show στο σαλόνι, μπάσκετ στη βεράντα. Και θα ρίχνετε και τα μπινελίκια σας χωρίς να ακούν τα παιδιά.

Αλλάξτε τη θέα από την μπαλκονόπορτά σας. Αντί να βλέπετε κτίρια, θα βλέπετε τα φυτά σας, τα ωραία χρώματα του τεντόπανου, ακόμα και θάλασσα αν επιλέξετε ένα ύφασμα σκίασης με ψηφιακή εκτύπωση… ό,τι θέλετε.

Κάντε μια δήλωση. Μπορείτε να έχετε ύφασμα σκίασης με τυπωμένο επάνω του ό,τι θέλετε. Έτσι, μπορείτε να δείξετε σε όλους πόσο αγαπάτε την ομάδα σας, πόσο σας λείπει η Σαντορίνη, πόση φαντασία και καλό γούστο έχετε.

Αποκτήστε δωρεάν κλιματισμό. Η σωστή σκίαση στη βεράντα και το μπαλκόνι έχει πολύ σημαντική επίδραση στην εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού σας, το κρατά πιο δροσερό το καλοκαίρι και πιο ζεστό το χειμώνα, με την επακόλουθη εξοικονόμηση ενέργειας για κλιματισμό.

Αποκτήστε κήπο. Μερικές ζαρτινιέρες, ένα σύστημα αυτόματου ποτίσματος, οδηγίες και … μπορείτε να σερβίρετε με περηφάνεια μαρούλια, λάχανα, κρεμμυδάκια, ακόμα και πατάτες, φασολάκια, μελιτζάνες από τον κήπο σας.

Βγείτε πιο συχνά. Κι όμως κάνει μεγάλη διαφορά όταν αλλάζετε παραστάσεις, όταν είστε έξω, ακόμα κι αν πάτε μέχρι τη βεράντα σας. Ένα ποτό και η αγαπημένη σας μουσική, ποπ κορν και ταινίες, μια συζήτηση με φίλους, είναι πολύ πιο ωραία στον κήπο ή το μπαλκόνι.

Περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας. Όλοι προτιμούν το έξω από το μέσα, θα συναντιέστε λοιπόν όλοι μαζί στη βεράντα.

Ένα σύστημα σκίασης μπορεί να κάνει «Πολύ ωραίο το σπίτι σας», κι ακόμα περισσότερο, μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας στο σπίτι. Αρκεί να το αναλάβει η TENTAGON.

Περισσότερα Άρθρα