Αρχική | Πώς να αγοράσετε 3χ3 σύστημα σκίασης

Πώς να αγοράσετε 3χ3 σύστημα σκίασης

Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν σηκώσετε το τηλέφωνο για να κλείσετε ραντεβού ή πριν βγείτε για να επισκεφτείτε τον ειδικό στη σκίαση.

  1. Μπείτε στο ίντερνετ, βάλτε στο google «σύστημα σκίασης» και επισκεφθείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται. Είναι σημαντικό να έχουν ένα καλοσχεδιασμένο site που να λειτουργεί άψογα, με άριστη αισθητική, καλογραμμένα κείμενα χωρίς ορθογραφικά λάθη, συνεργασίες με κορυφαίους οίκους. Γιατί ;! Γιατί ο ειδικός στη σκίαση με τον οποίο θέλετε να συνεργαστείτε, φροντίζει να είναι λειτουργική η παρουσίασή του, έχει αίσθηση του ωραίου, δεν κάνει λάθη, επιλέγει τους συνεργάτες του. Αλλιώς… μάλλον δεν σας κάνει.
  2. Μετρήστε πρόχειρα την επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε.
  3. Το πιο σημαντικό.

Σκεφτείτε όλους τους πιθανούς και λιγότερο πιθανούς τρόπους που θα απολαύσετε τη ζωή σας στη βεράντα ή το μπαλκόνι σας, κάθε ημέρα του χρόνου. Γιατί αυτός ο χώρος θα είναι το εξωτερικό living room του σπιτιού σας. Αν ονειρεύεστε μπιρίμπα μέχρι αργά, το σύστημα σκίασης μπορεί να έχει δικό του σύστημα φωτισμού με LED.

Αν έχετε όμορφα έπιπλα έξω, το σύστημα σκίασης πρέπει να έχει αισθητήρα βροχής ώστε να ανοίγει αυτόματα ακόμα κι αν λείπετε από το σπίτι. Ας έχει και αισθητήρες αέρα, για να μαζεύεται αυτόματα.

Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να προσέξετε φθάνοντας στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

Αισθητική

Επιλέγετε σύστημα σκίασης με κριτήρια την ποιότητα, την αντοχή, τη λειτουργικότητα, την τιμή. Όμως, για τα επόμενα χρόνια αυτό που βλέπουν οι άλλοι – κι εσείς, είναι η εικόνα της βεράντας, του μπαλκονιού και του κήπου σας. Θέλετε να σκέφτονται και να λένε «Πολύ ωραίο το σπίτι σας». Να γιατί η αισθητική του καταστήματος είναι σημαντική, πρέπει να ξέρετε πόση σημασία θα δώσετε στις συμβουλές των υπαλλήλων αλλά και να μην ακριβοπληρώσετε το image του πωλητή.

Τεχνική κατάρτιση

Είτε στην πρώτη επίσκεψη είτε όταν επισκεφθούν το χώρο σας για να κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις, οι άνθρωποι που θα σας εφοδιάσουν με σύστημα σκίασης πρέπει να είναι καλοί τεχνίτες. Γιατί, σύστημα σκίασης μπορεί να αγοράσει ο καθένας όμως η σωστή εφαρμογή του κάνει τη διαφορά.

Συνεργάτες

Η επιλογή σας πρέπει να γίνει μέσα μία σειρά προτάσεων από διάφορους γνωστούς οίκους. Το κατάστημα που επισκέπτεστε πρέπει να έχει συνεργασία με τουλάχιστον 3-4 κορυφαίους οίκους του εξωτερικού και 4-5 ακόμα που διαθέτουν υφάσματα σκίασης. Για παράδειγμα, δεν γίνεται να επιλέξετε σύστημα σκίασης που να μην συνεργάζεται με τις markilux, TENCATE, SOMFY.

Με αυτή την 3χ3 στρατηγική, θα βρείτε το ιδανικό σύστημα σκίασης και θα αποκτήσετε έναν επιπλέον χώρο στο σπίτι και τη ζωή σας.

Οι ειδικοί στη σκίαση δεν είναι απλά ικανοί πωλητές, είναι ικανοί τεχνίτες.

Και τρία μικρά μυστικά.

  1. Οι ειδικοί στη σκίαση που αγαπούν τη δουλειά τους, αγαπούν τους απαιτητικούς πελάτες. Θέλουν να έχουν πολύ ευχαριστημένους πελάτες γιατί η γνώμη τους είναι πάντα η καλύτερη διαφήμιση.
  2. Όταν σας προτείνουν ένα πιο ακριβό συγκριτικά σύστημα σκίασης, το κάνουν για εσάς. Πολλές φορές, το περιθώριο κέρδους τους είναι μικρότερο στα ακριβά συστήματα, αλλά τα προτείνουν για να είστε ευχαριστημένοι εσείς.
  3. Όσο πιο δύσκολη είναι η εγκατάσταση, τόσο το καλύτερο. Γιατί οι ειδικοί στη σκίαση δεν είναι απλά ικανοί πωλητές, είναι ικανοί τεχνίτες.

Περισσότερα Άρθρα