Η Tentagon στο Βερολίνο
H Tentagon στο Βερολίνο
03/04/2019

Mε τη Somfy μιλάς ελληνικά!

somfy-mls-maic

Η γαλλική εταιρία Somfy, παγκόσμιος ηγέτης αυτοματισμού πορτών και παραθύρων για το σπίτι ή την επιχείρηση, συνεργάζεται με την ελληνική εταιρία MLS και το σημαντικότερο project της: την Πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής. Και το όνομα αυτής MAIC™ (MLS Artificial Intelligence Center).

somfy-mls-maic

Η MAIC™ είναι η «έξυπνη βοηθός» που φιλοδοξεί να βρεθεί στο κέντρο κάθε ελληνικού σπιτιού και να βοηθήσει τους Έλληνες να κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη σε πολλαπλά επίπεδα. Η MLS βραβευμένη με Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας δημιούργησε μια συσκευή σε μoρφή smart display όπου ο χρήστης μπορεί να δώσει εντολές -ή και να… συζητήσει μαζί της- στα ελληνικά, είτε απομακρυσμένα (από κινητό, tablet κ.λπ.) ή μπαίνοντας στον χώρο με μια απλή φωνητική εντολή!

H Somfy συνεργάζεται με την MLS, στης οποίας τη συσκευή ενσωμάτωσε την επικοινωνία με τους αυτοματισμούς της Somfy, προσφέροντας ακόμα πιο «έξυπνες» υπηρεσίες στους πελάτες της. Η πλατφόρμα παρουσιάστηκε πρόσφατα και ήδη 3.000 χρήστες τόσο MLS testers όσο και early adopters σε Ελλάδα και Κύπρο τη χρησιμοποιούν.

Στην Tentagon παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στον χώρο μας. Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε.